Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/clients/client77/web446/web/wp-content/plugins/form-maker/form-maker.php on line 357
Blended learning
Blended learning
982
page-template-default,page,page-id-982,nouveau-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Mi az a Blended Learning rendszer?

Lakberendező képzésünk speciális módszertannal,  Blended-learning rendszerben zajlik, ami vegyes rendszerű, elméleti és gyakorlati oktatást is magában foglaló tanulást jelent.

 

A rendszer segítségével az iskolai tanórákat on-line hozzáférhető és elsajátítható tananyagokkal egészítjük ki, szinte minden tantárgyból.

 

Ez egyfajta e-learning, azaz on-line tanulási lehetőség, melynek segítségével rugalmasan oszthatod be a tanulásra szánt időt, megkönnyítve ezzel a tanulást, a tananyagok pótlását és vizsgákra való felkészülést.

 

A módszer lehetővé teszi a gyakorlat-orientáltabb tanórák tartását is.

 

 

 

Hogy működik?

A rendszerhez minden résztvevő egyéni hozzáférési lehetőséget kap,
és a képzés befejezéséig hozzáfér az adott szemeszter, illetve visszamenőleg minden, már elvégzett szemeszter tananyagához. A tananyagok mindegyike letölthető, így a képzés végére egy komplett könyvtárad lesz minden tantárgy oktatási anyagából.

 

A tananyagokat és a rendszer használatát a tandíj tartalmazza, így ezért nem kell külön fizetned.

 

Iskolánk a Blended-learning képzési formát európai színvonalú (németországi egyetemeken és magyarországi felsőoktatási intézményekben is használt) e-learning keretrendszerben valósítja meg.