Stílusház | Suszter András
1266
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1266,nouveau-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

SUSZTER ANDRÁS – SALES SPECIALISTA, MARKETING-KOMMUNIKÁCIÓS TANÁR

.

Tantárgyak: Marketing kommunikáció, Prezentációs technikák

 

Közel 35 éve vagyok az értékesítési területen, kiemelt ügyfélkapcsolati menedzserként, értékesítési és marketing vezetőként, operatív ügyvezetőként egyaránt dolgoztam saját vállalkozásban és multinacionális cégeknél alkalmazottként. Marketing-kommunkáció oktatásával már több mint 20 éve foglalkozom. Mindig sikeres voltam, mindig a legjobb értékesítők közé soroltak, mert nem eladni akartam, hanem megldásokat találni mások problémáira.

A mottóm, ami sikeressé tett, bármely ágazatban is dolgoztam, bármilyen termékkel vagy szolgáltatással foglalkoztam:

 

 

“Gondolatban mindig átülök az asztal másik oldalára a partnernél, és igyekszem az Ő helyzetébe beleélni magam… (mert a problémákat értenünk kell, ha kezelni akarjuk, tudnunk kell mások szemével látni a világot, mert csak így lehet elhelyezni a mi általunk képviselt terméket vagy szolgáltatást a másik fejében megfogalmazódó tervek, vágyak, elképzelések térképére.)”

 

Amikre különösen büszke vagyok:

  • A három gyermekem.
  • Budapest Sportcsarnokban (ma Papp László Aréna) megrendezett nemzetközi szakkiállításaim (I. Magyar reklám-marketing szakkiállítás, Testkultúra-Bio szakkiállítás, Budapesti Lingua börze stb)
  • A Stílusház diákjaitól az elmúlt 6 évben kapot visszajelzések, a diákok megbecsülése és szeretete, amiből mindig rengeteget kaptam…

 

Szakmai stációk:
A kereskedői vénát édesanyámtól és nagymamámtól kaptam (örököltem), született értékesítők, igazi kommunikátorok voltak, akiktől mindenki vásárolni akart a velük való találkozás élménye miatt. ????

1983-ban kezdtem el első saját vállalkozásomat, a Videofilm és Nyelvstúdió Betéti Társaságot, ahol reklám és referenciafilmeket forgattunk, az akkor még újdonságként jelentkező VHS és Betamax technikával, de filmforgatás mellett elindítottam a saját lapkiadást, multimédiás anyagok készítését. Innen egyenes út vezetett a kiállítások és rendezvények szervezéséhez, ahol Kreatív munkát és a kiállítási standok értékesítését is a saját feladatomnak tekintettem.

Felsővezetőként is nagyon hamar kipróbálhattam magam, elsőként a Novotrade Rt. idegennyelvi könyvesbolt hálózatának üzletfejlesztési vezetőjeként, majd az Alfa Fűszért – Magyarország akkori legnagyobb élelmiszerkereskedelmi vállalatának – hagyományos nagykereskedelmi igazgatójaként. Az élelmiszer kereskedelem után 10 évig az ország vezető lapkiadóinál bizonyíthattam rátermettségemet key-account managerként, majd értékesítési vezetőként és lapigazgatóként.

Az utóbbi 6-7 évben pedig visszatértam a kereskedelembe, és a a világhírú magyar hálószoba bútor és matrac márkát, a Demko Feder-t képviselhettem kereskedelmi és marketing igazgatóként, operatív ügyvezetőként illetve egy multinacionális biztosítótársaságnál speciális vállalati biztosítások specialistájaként, és sales csapat mentoraként tevékenykedtem.

Jelenleg visszatérve az önálló vállalkozás gyökereihez, független biztosítási alkuszként és pénzügyi tanácsadóként segítem a hazai kkv szektor jelentős, sokszor nemzetközi szinten is ismert vállalatait.

 

Publikációk:

  • Metro (ma Metropol) és a Népszabadság építőipari és ingatlan mellékletei
  • Pop Junior című ingyenes magazin kiadása és terjesztése oktatási intézményekben (gondolatiságában, jellegében a Pesti Est elődjének tekinthető)
  • A Lakás című havilap kiadása a 90-es évek legelején
  • Az utóbbi években egyre több weblapot készítek magánszemélyeknek, vállalkozásoknak

Honlap: www.biztositas.susztera.hu illetve www.susztera.hu