Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/clients/client77/web446/web/wp-content/plugins/form-maker/form-maker.php on line 357
Rólunk
Rólunk
872
page-template-default,page,page-id-872,nouveau-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Rólunk

A Stílusház Lakberendező Iskolát 2003-ban alapítottuk azzal a céllal, hogy tudásunk legjavát nyújtva képezzünk igazán jó lakberendezőket. Olyan szakembereket, akik kreatívan alkotnak, átfogóan, komplex módon gondolkodnak, konstruktívan állnak a feladathoz és akik a megoldandó feladatokban nem problémát, hanem kihívást látnak. A folyamatosan fejlesztett tematikának és módszertannak, valamint a szakmai változások követésének köszönhetően végzett hallgatóink sikerrel állnak helyt a szakmai életben.

 

Növendékeink évről évre sikerrel szerepelnek különféle szakmai pályázatokon és megmérettetéseken, valamint gyakorló tervezőként is sikeresek a szakma legkülönfélébb területein. Az elért eredményekről, Hallgatóink szakmai sikereiről itt olvashatsz bővebben, az iskoláról alkotott hallgatói vélemények, visszajelzések pedig a főoldal alján olvashatók.

Tanáraink többsége nem csupán elismert szakember a saját szakterületén, de nagyon jó pedagógiai érzékkel megáldott, igazi elhivatottsággal rendelkező oktató is.

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy minden hallgatónkat megismerjük, hogy ráérezzünk az egyéni adottságokra, a különböző gondolkodásmódokra, és ha kell, személyre szabottan fejlesszük az eltérő készségeket.

Kiemelt partnerünk a Lakberendezők Országos Szövetsége civil szakmai érdek-képviseleti szervezet, melynek tagiskolájaként működünk. A LOSZ tagság megkönnyíti hallgatóink számára az elindulást új szakmájukban, hiszen a szakmai rendezvények, pályázati lehetőségek és szakmai kapcsolatok révén könnyen és gyorsan be tudnak kerülni a szakmai vérkeringésbe.

 

A Lakberendező képzés mellett több témában indítunk rövidebb programokat egyrészt a Lakberendező-tervező szakmához kapcsolódva, másrészt pedig a kreativitást, stílusosságot, lakberendezést szeretők számára.

 

Jó böngészést kívánunk!

 

A Stílusház csapata